Jeruzalemes kugelis multivarkā Steba DD2

Kategorija: Trauki no graudaugiem un miltu izstrādājumiem
Virtuve: Ebreju
Jeruzalemes kugelis multivarkā Steba DD2

Sastāvdaļas

Nūdeles (vai vermicelli) 500 g
Cukurs 150 g
Vistas ola 4 lietas
Dārzeņu eļļa
Malti melnie pipari
Sāls

Gatavošanas metode

  • Šāda veida ēdieniem ir daudz nosaukumu: kugel, un kugol, un kigel, un kugl, un vecmāmiņa, un fatat, un kastrolis! Un viņi to var pagatavot no visdažādākajiem produktiem: nūdeles, kartupeļi, matzo, dārzeņi, pievienojot biezpienu, pievienojot saldu vai sāļu gaļu. Pasniedz kā garnīru vai desertu ...
  • Bet, kad viņi runā par Jeruzalemes kugelu, viņi vienmēr to domā tieši ar relatīvi retu, bet dziļi harmonisku karameļu un melno piparu garšu kombināciju.
  • Kā arī holents Kugel pieder klasiskajiem Shabbat ēdieniem, kurus ilgstoši termiski apstrādā salīdzinoši zemā temperatūrā.
  • Man zem rokām nebija plānas un plakanas olu nūdeles 2 milimetru platumā, no kurām, kā saka, Jeruzalemē ir ierasts gatavot Jeruzalemes kugelu. Tā iztiku ar puskilogramu spageti paciņu.
  • Vārīti salauzti spageti sālsūdenī līdz al dente (tas ir tad, kad tas tiek darīts, bet ne gluži). Iemeta to caurdurī, nomazgāja ar ūdeni.
  • Stikla ar biezu sienu ielej 2-3 ēd.k. ēdamkarotes augu eļļas, pāris ēdamkarotes ūdens, ielej cukuru un sāka nemainīgi maisot uz mazas uguns.
  • Tajā pašā laikā viņš sāka sildīt spageti uz nākamā degļa.
  • Pēc tam, kad cukurs ir izkusis un karamele ieguvusi gaiši brūnu krāsu, viņš karameli ielej sakarsētajos spagetos, tos aktīvi maisot.
  • Es pievienoju sāli spagetiem un tur samaltus melnos piparus. Sajauca to. Pārbaudīja garšu. Pievienoja vēl piparus. Sajauca to. Pārbaudīts ...
  • Ļaujiet spagetiem atdzist. Sajauc olas ar sāli un pievieno atdzesētiem spageti. Sajauca to.
  • Eļļoja teflona kastroli ar eļļu, izlika un izlīdzināja masu.
  • Es aizvēru MV vāku. Es pārliecinājos, ka kapāns palika atvērts. Viņš ieslēdza MV: "vājums" - 115 * - 4 stundas.
  • Noteiktā laika beigās pienāca nakts. Pārslēdzu MV režīmā "Apkure" - 70 * - 8 stundas un devos gulēt.
  • Pie rīta melnās kafijas tika pasniegta svaiga Jeruzalemes kugele, siers un olīvas.
  • Brokastis bija veiksmīgas!

Trauks ir paredzēts

> 0,5 kg

Laiks sagatavošanai:

4-12 stundas

Gatavošanas programma:

Vārīšanās, Apkure

Masinens
AZal, paldies par tik interesantu recepti!
Plīts lietotājs
Un es domāju - kas ir kugelis? "Kugel jūs zināt, kā ēst" - saka viens varonis Sholem Aleichem stāstā)))
Fenija
Zalmans, Paldies! Es to nekad neesmu darījis. Produkti ir vienkārši, mēs izmēģināsim!
AZal
Citāts: Fenija
Mēs mēģināsim!
Pēc tam noteikti ziņojiet par saviem iespaidiem, Tatjana! 😉

Visas receptes

© Mcooker: labākās receptes.

Vietnes karte

Mēs iesakām izlasīt:

Maizes gatavotāju izvēle un darbība